You are here:--Are secțiuni pentru toate lucrurile pe care le-am acoperit și multe altele

Are secțiuni pentru toate lucrurile pe care le-am acoperit și multe altele

Are secțiuni pentru toate lucrurile pe care le-am acoperit și multe altele

Dar, în ciuda eforturilor noastre, pacienții și familiile noastre îl consideră în mod constant ca fiind unul dintre cele mai puțin satisfăcătoare aspecte ale experienței lor spitalicești. În încercarea de a reduce numărul pacienților care sunt readmiși la spital la mai puțin de 30 de zile după ce pleacă, Medicare și alți asigurători s-au concentrat asupra acestui proces, iar anul viitor vor începe penalizarea spitalelor în cazul în care un pacient se întoarce.

CELE 5 LUCRURI CARE TREBUIE SĂ LE ȘTII

Medicare a creat "Lista dvs. de verificare a planificării descărcării de gestiune" (PDF). Acest document de șase pagini enumeră 22 de domenii diferite pe care să le acoperiți cu medicul și echipa de îngrijire a sănătății. Într-o lume ideală, profesioniștii din domeniul medical vă vor ajuta să treceți peste toate aceste puncte. Dar, în entuziasmul de a ajunge să plece acasă, este posibil ca puțini dintre noi să reușească să treacă prin întreaga listă. Iată primele mele cinci.

MEDICAȚII: Pare evident, dar aceasta este cea mai mare sursă wow bust pastile in farmacii de confuzie. Aveți acasă medicamentele pe care le luați înainte de a veni la spital. Când v-ați înregistrat în spital, aceste medicamente ar fi putut fi schimbate într-un medicament generic sau alt medicament echivalent care a fost înlocuit cu cel pe care l-ați luat acasă. Este posibil să nu fiți conștient de faptul că noua rețetă pe care vi-o dă medicul la externare este cu adevărat același medicament pe care l-ați luat înainte. Acest lucru vă poate pune în pericol să luați o doză dublă dăunătoare. Trebuie să aveți asistenta sau medicul dvs. să treacă cu atenție lista veche și cea nouă, pentru a vă asigura că toată lumea se află pe aceeași pagină. Un alt sfat: utilizați o singură farmacie, astfel încât farmacistul să aibă o evidență a tuturor medicamentelor dvs. și să poată identifica eventualele probleme. Solicitați spitalului sau farmaciei lista finală a medicamentelor către medicul primar. Atât de des, medicul care are grijă de tine în spital nu este medicul care te va urmări odată ce vei merge acasă.

FLAGURI ROSII: Când vă aflați în spital, ajutorul este doar la un apel sonor. Puneți febră și o asistentă vă va extrage sângele. Tușește ceva verde și vei primi o radiografie toracică. Dar, odată ce sunteți acasă, este greu să știți ce justifică un apel la medic. Nu vă mulțumiți cu forma generată de computer pe care spitalul o distribuie pacienților. Adresați-vă medicului dumneavoastră pentru steagurile roșii ale afecțiunii dvs. specifice. Câtă durere este prea multă durere? Cât timp va continua să doară când urinezi? Cât timp voi mai tuși? Există ceva special care să mă facă să fug la spital, mai degrabă decât să-mi sun medicul?

CINE SUNĂ: Obțineți numerele de telefon specifice ale cui să apelați dacă există o problemă. Soția mea a fost operată într-o vineri, așa că i-am cerut doctorului numele cine va fi de gardă în acel weekend și dacă îi va anunța că suntem acolo. Asigurați-vă că cineva de la spitalul pe care îl părăsiți îl anunță pe medicul dumneavoastră de îngrijire primară că sunteți liber pe stradă. Le dau întotdeauna pacienților o copie a întregului lor laborator și rapoartelor cu raze X pentru a le aduce înapoi la medicul lor principal. Dacă au probleme înaintea unei întâlniri programate, atunci au la dispoziție informațiile critice.

URMĂRIRE: Una dintre principalele cauze ale readmisiei la spital este că pacientul nu a avut o monitorizare adecvată după ce a părăsit spitalul. Este posibil să vi se spună să vă adresați medicului obișnuit în 10 zile, dar când sunați, nu vă pot vedea timp de șase săptămâni. Chemați asistenta sau managerul de caz la spitalul pe care îl părăsiți și stabiliți programarea. Insistați asupra ei.

ÎNCEPEȚI UN CAIET: La spitalul nostru oferim fiecărui pacient o spirală CU (Informații despre sănătate) & Instrumente pentru sănătate) caiet. Are secțiuni pentru toate lucrurile pe care le-am acoperit și multe altele. De regulă, când vii acasă de la spital ai pachete de hârtii, unele importante și altele destinate coșului de reciclare. Introduceți-le pe cele importante într-un caiet sau folder. Site-ul CMS are, de asemenea, câteva formulare bune (PDF) pentru a fi introduse în propriul notebook. Luați caietul cu dvs. la vizita fiecărui medic, astfel încât să aveți o listă a medicamentelor, numele medicului, rezultatele de laborator și instrucțiunile, într-un singur loc.

Dacă nu puteți primi singur răspunsul la toate aceste întrebări, atunci atribuiți un membru al familiei care să se ocupe de acest proces. Este responsabilitatea noastră – furnizorii dvs. de asistență medicală – să vă asigurați că primiți informațiile, dar, în cele din urmă, va fi responsabilitatea dvs. să vă amintiți totul și să vă asigurați că aveți toate faptele în ordine. Indiferent dacă credeți că este corect sau nu, nimeni nu va organiza toate acestea pentru dvs. – este responsabilitatea voastră și, în interesul dumneavoastră, să le adunați împreună.

Imagine: Konstantin Sutyagin / Shutterstock.

MAI MULTE DE LA MEDGADGET Primul RMN în timp real de organe și articulații în mișcare Caracteristici Google Informații despre medicamente în rezultatele căutării Amazon oferă acum închirieri de manuale digitale care economisesc bani.

Medgadget a avut recent ocazia să-l intervieveze pe Dr. Kathryn Stecco, chirurg global și un antreprenor în spațiul dispozitivelor medicale. Stecco este simultan consultant medical și monitor la BaroSense Inc., consultant chirurgical la Mach Labs L.P., director medical al Nfocus Neuromedical Inc. și consultant extern la AKA Lifesciences. Stecco, care numește Silicon Valley acasă, a lucrat cu legendele dispozitivelor medicale locale Thomas Fogarty și Mir Imran.

În acest interviu, ea explică modul în care studierea medicinei a ajutat-o ​​să o pregătească pentru a lucra în domeniul dispozitivelor și împărtășește sfaturi medicilor care doresc să urmeze o cale similară cu a ei.

Ce te-a atras la medicină inițial?

Am fost întotdeauna un atlet, așa că am avut un interes inerent pentru anatomie și fiziologie. Părinții mei lucrau în guler albastru și am fost prima persoană care a urmat facultatea. M-am pus prin facultatea de medicină. Așa că am fost destul de antreprenor la o vârstă fragedă și am vrut să am propria mea practică privată. Cu toate acestea, odată cu apariția îngrijirilor medicale gestionate, aspectele antreprenoriale ale medicinei s-au schimbat complet de când am intrat pentru prima dată la școala medicală.

Cum v-ați interesat să deveniți antreprenor în arena dispozitivelor medicale?

Am avut norocul să fiu acceptat la Stanford pentru a-mi efectua rezidența chirurgicală. Stanford este un loc special, deoarece Silicon Valley este capitala start-up-urilor de dispozitive medicale. Am fost chirurg chirurg pentru doctorul Tom Fogarty în chirurgie vasculară. Acest lucru mi-a oferit posibilitatea de a opera cu el și de a face cercetări preclinice pentru mai multe dintre companiile sale de dispozitive. În plus, l-am cunoscut pe Mir Imran, unul dintre guru-urile dispozitivelor din vale. Ulterior m-a luat sub aripa lui ca director medical în incubatorul său de dispozitive. Lucrez cu el de 12 ani la toate aspectele dezvoltării dispozitivelor. Mir îi iubește pe cei care nu sunt câini și mi-a spus: "nu poți învăța să fii antreprenor obținând un MBA."

Doar pentru că cineva are o diplomă medicală și o licență nu înseamnă că nu își poate folosi educația și pregătirea pentru alte lucruri. Există atât de multe oportunități pentru medici în afară de practica clinică pură. Trecem prin atâția ani de antrenament intens, așa că suntem îndoctrinați să credem că ar trebui să practicăm doar medicina. Antreprenorii gândesc în afara casetei și sunt dispuși să își asume riscuri calculate și astfel să își creeze propria cale. Îmi place să lucrez pentru mine, deoarece oferă libertatea de a lucra la multe oportunități diferite de dispozitive și văd în continuare pacienții ca parte a unei practici generale de concierge.

Ce sfaturi ați da unui medic care dorește să intre în industria dispozitivelor medicale?

Nu poți să te amesteci și să practici medicina la un nivel înalt cu normă întreagă. Trebuie să vă scufundați în domeniu și să aflați despre toate aspectele dezvoltării dispozitivelor, inclusiv aspecte clinice și de reglementare, cercetarea inginerească, dezvoltarea afacerilor și dreptul brevetelor.

Mai mult, medicii au multe oportunități în industria dispozitivelor medicale. Puteți face capital de risc, avocați, puteți crea companii, vă puteți consulta, deveni ofițer medical și puteți lucra la start-up-uri mici sau la corporații mari. Este important să efectuați diligența necesară pentru a înțelege diferitele căi.

Ce fel de responsabilități aveți zilnic ca antreprenor în sectorul dispozitivelor medicale?

Nu am un program stabilit și lucrez șapte zile pe săptămână. Păstrez ore ciudate pentru că călătoresc mult peste hotare pentru a efectua studii clinice. Când sunt în oraș, fac o mulțime de cercetări de bancă și dezvoltare de afaceri pentru idei noi la care lucrez cu alți parteneri.

Cât de dificil este să treci de la practicarea medicinei la a face ceea ce faci acum?

Cred că orice tranziție este dificilă. Trebuie să înveți să trăiești în afara zonei tale de confort și confort. Mi-a plăcut rezidența chirurgicală la Stanford și mi-a fost greu să plec. Mi-am plătit cu siguranță cotizațiile și probabil m-am întrebat dacă am luat o decizie corectă timp de câțiva ani, dar, în adâncime, am avut convingerea și credința deplină despre căutarea oportunităților antreprenoriale pe care le-am văzut în fața mea.

Vă lipsește ceva dacă nu vă concentrați asupra muncii clinice?

Am prieteni medici care au intrat în legislația în materie de brevete și în capitalul de risc cu normă întreagă și au încetat să mai practice complet, ceea ce este bine pentru că nu asta se concentrează. Am luat o decizie personală de a vedea pacienții în mod limitat, ca parte a unei practici generale, pentru a rămâne implicat în medicina clinică. În plus, servesc ca monitor medical pentru studiile clinice pe care le conduc. Prin urmare, petrec mult timp în sălile de operație pregătind medicii pe dispozitive și rotunjind săptămânal cu anchetatorii din spital din întreaga lume.

Această postare apare și pe medGadget, un atlantic site-ul partenerului.

Au trecut 27 de ani de când APE a declarat că va emite un raport științific clar care ar putea fi utilizat pentru a stabili limite de protecție a sănătății dioxinei din alimentele noastre.

Agenția pentru Protecția Mediului (EPA) a făcut o promisiune publică de a finaliza evaluarea dioxinei chimice extrem de toxice până la sfârșitul lunii ianuarie – acum două zile. Termenul ratat. De ce conteaza? Noi, oamenii, avem nevoie ca guvernul federal – guvernul nostru – să emită un raport științific clar că dioxina este o substanță chimică foarte toxică, astfel încât autoritățile de reglementare de stat și federale să o poată utiliza pentru a stabili limite de protecție a sănătății dioxinei în alimentele, apa noastră. și mediu.

Deci, de ce întârzierea? Începând cu 1985 – acum 27 de ani – eforturile EPA de a evalua riscurile dioxinei au fost întârziate de nenumărate ori, în ciuda dovezilor științifice copleșitoare care susțin evaluarea APE și aprobarea în 2010 de către un consiliu științific consultativ independent (SAB). La 29 august 2011, APE și-a anunțat planul final pentru finalizarea reevaluării dioxinei. Apoi s-a angajat să finalizeze porțiunea de reanaliză non-cancer și să o posteze în baza sa de date IRIS până la sfârșitul acestei luni și apoi să completeze porțiunea de re-analiză a cancerului la scurt timp după aceea.

Modificările hormonale și disfuncțiile imune cresc riscurile de fertilitate redusă, malformații congenitale și cancer.

Acum, industria se află într-un pic de eliberare iminentă de către EPA a porțiunii non-canceroase a evaluării sale, încercând să o facă să renunțe la eliberare până la finalizarea evaluării cancerului. Cu toate acestea, după aproape trei decenii de muncă asupra dioxinei, decizia procedurală a APE de a emite partea evaluării pe care a finalizat-o va oferi publicului și autorităților de reglementare o declarație consensuală clară cu privire la cel mai actual risc estimat asociat expunerii la dioxină și sprijinul dovezi și rațiuni științifice. Desconsiderarea industriei față de lansarea de către APE a evaluării în două părți ca a "Decizie separată" are la fel de mult sens ca și criticarea lui J.K. Rowling pentru că nu aștepta să completeze toate cele șapte Harry Potter cărți înainte de a lansa prima.

Cât de rău este dioxina pentru sănătatea mea? Termenul dioxină se referă la o familie de substanțe chimice care conțin unul sau mai mulți atomi de clor atașați unui inel dublu de atomi de carbon. Cea mai toxică și mai puternică dintre dioxine este 2,3,7,8-tetraclorodibenzo-p-dioxină (2,3,7,8-TCDD). Nivelurile ridicate pot provoca leziuni hepatice și o serie de alte probleme, incluzând cel mai vizibil o afecțiune a pielii numită cloracne. Cu toate acestea, studiile la animale și la oameni arată că chiar și niveluri foarte scăzute de 2,3,7,8-TCDD – niveluri pe care mulți oameni le conțin astăzi în corpul lor – pot provoca o varietate de probleme de sănătate, inclusiv tulburări imunologice și modificări hormonale. Modificările hormonale și disfuncțiile imune cresc riscurile de fertilitate redusă, defecte congenitale și cancer. De exemplu, studiile pe animale au descoperit că substanța chimică poate reduce producția de spermă, poate modifica nivelul hormonilor sexuali și poate crește ratele de avort spontan.

2,3,7,8-TCDD poate provoca, de asemenea, malformații congenitale, cum ar fi deformări scheletice, defecte renale și probleme de învățare și de comportament. Studii mai recente au descoperit o legătură potențială cu riscul crescut de diabet. În 1997, Agenția Internațională pentru Cercetarea Cancerului (IARC) a stabilit că 2,3,7,8-TCDD era cancerigen pentru oameni (Grupul 1 [PDF]).

Cum aș putea fi expus la dioxină? Alimentele sunt o sursă semnificativă de expunere la dioxină. Deoarece dioxina se acumulează în grăsimi, alimentele care conțin cele mai mari cantități sunt carnea, produsele lactate și peștele. Toți oamenii au un anumit nivel de dioxină stocat în grăsimea lor, conform unui eșantion reprezentativ de persoane din SUA efectuat de Centrele SUA pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC). Este nevoie de cel puțin șapte ani pentru a elimina jumătate din încărcătura de 2,3,7,8-TCDD, astfel încât curățarea corpului de substanța chimică durează mult și majoritatea dintre noi suntem re-expuși continuu prin dietele noastre.

Ce pot face? Copiii născuți în 1985, când EPA a început această evaluare – cu dioxină în corpul lor la naștere – sunt acum 27, probabil cu copii proprii, născuți, de asemenea, poluați cu dioxină și sute de alte substanțe chimice toxice. Nu lăsați industriile chimice și alimentare să blocheze evaluarea dioxinei pentru o altă generație. Îndemnați APE să respingă ultimul val de presiune din industrie pentru a bloca în continuare eliberarea reevaluării dioxinei și a finaliza porțiunea non-canceră a reanalizei cât mai repede posibil.

Imagine: Matthias Pahl / Shutterstock.

Această postare apare și pe Switchboard-ul NRDC, un site partener din Atlantic.

Faceți cunoștință cu adolescenta Lori Brownell, primul exemplar al unui focar de tremurături involuntare și izbucniri verbale care a atras profesioniștii din domeniul sănătății și ecologiști în orașul Le Roy, New York. Brownell nu este din Le Roy, ci provine din Corint la aproximativ 450 de mile spre est, dar s-a întâmplat să ia cina în oraș vara trecută chiar înainte ca viața ei să înceapă să devină ciudată.

Într-unul dintre primele videoclipuri de pe YouTube, pe care a început să îl filmeze pentru a-și documenta starea, a explicat că a ieșit brusc în august anul trecut, în timp ce se lovea de cap la un concert. Apoi a leșinat la un dans al școlii, după care trupul ei a devenit afectat de tremurături. Ea a continuat medicamente, dar zvâcnirile au continuat și s-a alăturat în curând cu un fel violent de pufnit și ceea ce crede că sunt convulsii.

Tulburarea lui Brownell nu ar fi atât de notabilă dacă nu ar fi elevii de la Liceul Le Roy Jr. / Sr. care ar dezvolta rapid același tip de ticuri și izbucniri verbale. Districtul școlar Le Roy și Departamentul de Sănătate al Statului New York au început cercetările "simptome neurologice asociate cu un număr mic de elevi" in noiembrie.

By |2021-10-01T22:04:21+00:003월 10th, 2020|Categories: Blog|0 Comments

About the Author: